MODALITAT

PRINCIPAL

FALLA

PLAÇA DE LA MERCÈ

OBRA

REQUIEM

AUTOR

CHEMA CARDEÑA

Chemacardena.jpg

Autor Naixcut en Cordoba en l’any 1963, en l’any 1970 fixa la seua residencia en Valencia, es autor de mes de vint obres. El seu “Curriculum” en el concurs de JCF es el de cinq obres i onze representacions, concretament la de hui,  REQUIEM, s’ha fet en el concurs contant esta en huit ocasions la primera fou en l’eixercici 2006-2007

DIRIGIDA PER

BIENVE TEJEDOR

   

ESTRENADA HUI

NO

DATA

24-10-2017

HORA

22:00

 

DELEGATS DE J.C.F.

N’IGNACI BERMEJO I RAMÍREZ

 

N’ENRIC PERO I CONSTANT

ASSISTIREN

119 ESPECTADORS

DURACIO DE LA REPRESENTACIO

01:12:14

VALENCIÀ UTILISAT

 

 

 

REPARTIMENT

PERSONAGE

INTERPRETAT PER

VALORACIO

CELIA

CARME GIMENO I OLMOS

 

DELIA

SANDRA BORJA I ESTEVAN

 

ELIO

CARLOS BORJA  I ESTEVAN

 

*OPTEN A PREMI ACTOR/IU JOVE

 

 

 

 

 

 

 

VIDEO

 

Plaça de la Mercè, te un historial a lo llarc de les quaranta i cuatre edicions del concurs de nomes six premis, tots ells entreels anys 1988 i 1991, destacables en 1989 premi al millor montage obra curta i repetixen el mateix premi en 1991, esta vegada en obra Llarga.

Enguany han provat sort de nou en esta obra de Chema Cardeña, pense que massa representada ultimament. Encara que la representacio ha anat a un ritme molt cadencios el treballs de l’elenc ha segut destacable, i en quant a la direccio de Bienve Tejedor, a banda d’agraïr els fragments musicals de Mozart i Albinoni, ha tingut el valor d’afegir el moment de l’aparicio de la mare morta innovacio esta que no s’havia fet mai.